Dnes na večeru pripravíme polievku z mletého bravčového mäsa.

NETKY.SK • 31 Január 2012, 09:06 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme polievku z mletého bravčového mäsa.

Dnes na večeru pripravíme polievku z mletého bravčového mäsa.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

150 g mletého mäsa, soľ, mleté čierne korenie, 1 kocku bujónu, 2 mrkvy, 1 petržlen, 1 strúčik cesnaku, 1 cibuľu, petržlenovú vňať, ½ hrste ryže, mletú sladkú papriku, olej,

Príprava:

Mäso prepláchneme na sitku, zalejeme 1,5 l vody, pridáme soľ, mleté čierne korenie, mletú sladkú papriku, bujón a dáme variť. Cibuľu nakrájame, osmažíme na oleji, pridáme nakrájaný cesnak a očistenú a na hrubo nastrúhanú zeleninu. Restujeme takmer do mäkka. Zeleninu vložíme do polievky, pridáme prepláchnutú ryžu a uvaríme. Na tanieri zdobíme petržlenovou vňaťou.

Čas prípravy: 60 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona