Dnes na večeru pripravíme polievku z mladého hrášku.

NETKY.SK • 29 Máj 2012, 07:07 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme polievku z mladého hrášku.

Dnes na večeru pripravíme polievku z mladého hrášku. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 1 cibuľu, 30 g masla, 2 mladé mrkvy, 1 kaleráb, 1,2 litra zeleninového vývaru, 200 g vylúpaného mladého hrášku, 1 PL sekanej zelerovej vňate, soľ, mleté čierne korenie, Prípr

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

1 cibuľu, 30 g masla, 2 mladé mrkvy, 1 kaleráb, 1,2 litra zeleninového vývaru, 200 g vylúpaného mladého hrášku, 1 PL sekanej zelerovej vňate, soľ, mleté čierne korenie,

Príprava:

V hrnci rozpustíme maslo, speníme nakrájanú cibuľu. Potom pridáme očistenú a nakrájanú mrkvu a kaleráb. Podusíme asi  10 minút. Vložíme hrach, zelerovú vňať, podlejeme troškou vývaru a dusíme ďalších 5 minút. Nakoniec dolejeme zvyšný vývar a dovaríme zeleninu do mäkka. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením.

Čas prípravy: 60 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies