Dnes na večeru pripravíme plnenú tekvicu.

NETKY.SK • 30 September 2012, 19:02 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme plnenú tekvicu.

Dnes na večeru pripravíme plnenú tekvicu. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 1 väčšiu tekvicu Hokkaidó, 4 rožky, 2 vajíčka, 200 g slaniny, 2 klobásy, 1 malé maslo, 1 cibuľu, petržlenovú vňať, majoránku, vegetu, soľ, mleté čierne korenie, 100 g syra na strúhanie,

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

1 väčšiu tekvicu Hokkaidó, 4 rožky, 2 vajíčka, 200 g slaniny, 2 klobásy, 1 malé maslo, 1 cibuľu, petržlenovú vňať, majoránku, vegetu, soľ, mleté čierne korenie, 100 g syra na strúhanie,

Príprava:

Tekvicu umyjeme, vrch odrežeme a vnútro vydlabeme. Na panvici opražíme nakrájanú slaninu, cibuľu a klobásy. Rožky pokrájame na kocky, pridáme opečenú zmes z panvice, vajíčka, rozpustené maslo, soľ, mleté korenie, majoránku, vegetu a petržlenovú vňať. Premiešame a naplníme tekvicu. Zabalíme ju do alobalu a pečieme asi 1 hodinu pri 200°C. Potom alobal odstránime a dopečieme. Podávame  posypané strúhaným syrom a zeleninovým šalátom.

Čas prípravy: 120 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies