Dnes na večeru pripravíme pikantný šalát. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 500 g jemnej salámy, 4-5 sterilizovaných uhoriek, 1 kapia, 2 cibule, 4 strúčiky cesnaku, 3 ks feferónov, 4 PL oleja, 2 PL plnotučnej horčice, 1 PL octu, 300 g ostrého kečupu, 1 malá kon
Suroviny pre 4 osoby:
500 g jemnej salámy, 4-5 sterilizovaných uhoriek, 1 kapia, 2 cibule, 4 strúčiky cesnaku, 3 ks feferónov, 4 PL oleja, 2 PL plnotučnej horčice, 1 PL octu, 300 g ostrého kečupu, 1 malá konzerva šampiňónov, soľ, vegeta,
Príprava:
Šampiňóny zlejeme, prepláchneme a pokrájame. Tiež na malé kúsky pokrájame salámu, uhorky, kapiu, cibuľu, cesnak a feferóny. Pridáme ostatné ingrediencie a dobre premiešame. Necháme chvíľu odstáť v chladničke, podávame s čerstvým pečivom.
Čas prípravy: 15 minút
Prajeme dobrú chuť.