Dnes na večeru pripravíme pikantnú rascovú polievku.

NETKY.SK • 19 Jún 2012, 06:58 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme pikantnú rascovú polievku.

Dnes na večeru pripravíme pikantnú rascovú polievku. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 3/4 litra vývaru, 1,5 dcl bieleho vína, 250 ml kyslej smotany, 1 PL hladkej múky, 3 strúčiky cesnaku, 2 PL masla, 1 cibuľu, 100 g slaniny, 1 PL rasce, soľ, mleté čierne koren

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

3/4 litra vývaru, 1,5 dcl bieleho vína, 250 ml kyslej smotany, 1 PL hladkej múky, 3 strúčiky cesnaku, 2 PL masla, 1 cibuľu, 100 g slaniny, 1 PL rasce, soľ, mleté čierne korenie,

Príprava:

Slaninu a cibuľu pokrájame, opražíme na masle. Podlejeme vínom, vývarom a povaríme. Smotanu zmiešame s múkou a spolu s rascou do polievky. Chvíľu povaríme a odstavíme. Starší chlieb pokrájame na kocky a spolu s prelisovaným cesnakom opražíme na masle. Do polievky pridáme tesne pred konzumáciou.

Čas prípravy: 40 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies