Dnes na večeru pripravíme nepravú kačaciu pečeň. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 60 dkg kuracej pečienky, 15 dkg masti, 6 vajec, 3 dcl smotany na šľahanie, soľ, mleté čierne korenie, oregano, Príprava Pečienku pomelieme, pridáme rozpustený tuk, vyšľahané vajc
Suroviny pre 4 osoby:
60 dkg kuracej pečienky, 15 dkg masti, 6 vajec, 3 dcl smotany na šľahanie, soľ, mleté čierne korenie, oregano,
Príprava:
Pečienku pomelieme, pridáme rozpustený tuk, vyšľahané vajcia, smotanu, podľa chuti koreniny. Všetko spolu dôkladne premiešame a vylejeme do vymastenej zapekacej misy. Pečieme asi 30 minút pri teplote 200°C. Podávame teplé so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom, alebo studené s chlebom a kyslou uhorkou.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies