Dnes na večeru pripravíme moravského vrabca.

NETKY.SK • 7 Október 2012, 18:51 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme moravského vrabca.

Dnes na večeru pripravíme moravského vrabca. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 1 kg bravčového pliecka, 3 cibule, soľ, mleté čierne korenie, olej, celú rascu, 5 strúčikov cesnaku, Príprava Mäso pokrájame na väčšie kocky, osolíme, okoreníme, posypeme celou rasc

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

1 kg bravčového pliecka, 3 cibule, soľ, mleté čierne korenie, olej, celú rascu, 5 strúčikov cesnaku,

Príprava:

 Mäso pokrájame na väčšie kocky, osolíme, okoreníme, posypeme celou rascou, pridáme nakrájaný cesnak a premiešame. Necháme postáť, potom preložíme na vymastený pekáč, trošku podlejeme vodou a prudko zapečieme. Navrstvíme nakrájanú cibuľu, podlejeme a asi hodinu ešte pečieme. Počas pečenia občas premiešame. Podávame s kapustou a knedľou.

Čas prípravy: 90 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies