Dnes na večeru pripravíme mäsko pod perinou

NETKY.SK • 22 Júl 2013, 14:47 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme mäsko pod perinou

Suroviny pre 4 osoby: 4 ks bravčového karé, 2 vajcia, 3 rožky, 1 cibuľu, 100 g slaniny, soľ, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať, syr na strúhanie

slovakia

left justify in out

Príprava:

Mäso umyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko opečieme z oboch strán na oleji. Preložíme ho do pekáča, podlejeme vodou a pečieme asi 30 minút pod alobalom. Rožky namočíme do vody, vyžmýkame, pridáme vajíčka, nakrájanú a opraženú slaninu s cibuľou, soľ, mleté korenie, petržlenovú vňať a všetko spolu premiešame. Plnku rozložíme na mäsko, posypeme strúhaným syrom a pečieme 15 minút. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

Čas prípravy: 90 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona