Suroviny pre 4 osoby: 4 ks bravčového karé, 2 vajcia, 3 rožky, 1 cibuľu, 100 g slaniny, soľ, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať, syr na strúhanie
Príprava:
Mäso umyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko opečieme z oboch strán na oleji. Preložíme ho do pekáča, podlejeme vodou a pečieme asi 30 minút pod alobalom. Rožky namočíme do vody, vyžmýkame, pridáme vajíčka, nakrájanú a opraženú slaninu s cibuľou, soľ, mleté korenie, petržlenovú vňať a všetko spolu premiešame. Plnku rozložíme na mäsko, posypeme strúhaným syrom a pečieme 15 minút. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
Čas prípravy: 90 minút
Prajeme dobrú chuť.