Dnes na večeru pripravíme lososa so špargľou. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 4 filety červeného lososa, 500 g špargle, soľ, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať, olivový olej, nové zemiaky, maslo, citrón, biele víno, Príprava Filety nasolíme, pokvapkáme ci
Suroviny pre 4 osoby:
4 filety červeného lososa, 500 g špargle, soľ, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať, olivový olej, nové zemiaky, maslo, citrón, biele víno,
Príprava:
Filety nasolíme, pokvapkáme citrónom, bielym vínom. Špargľu očistíme, uvaríme v slanej vode, vyberieme a pokvapkáme olivovým olejom. Filety opečieme z oboch strán na oleji do chrumkava, potom podlejeme trochou vína a podusíme. Zemiaky očistíme, uvaríme v slanej vode, zlejeme, vložíme maslo, posypeme petržlenovou vňaťou. Lososa, zemiaky a špargľu naservírujeme na tanier, ozdobíme plátkami citróna.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies