Dnes na večeru pripravíme lososa na zelenine v alobale.

NETKY.SK • 10 Január 2013, 08:06 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme lososa na zelenine v alobale.

Dnes na večeru pripravíme lososa na zelenine v alobale. Gurmán Suroviny 4 ks podkovičky z lososa, 400 g mrazená zeleninová zmes, soľ, mleté biele korenie, maslo citrón, olivový olej.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny:

4 ks podkovičky z lososa, 400 g mrazená zeleninová zmes, soľ, mleté biele korenie, maslo citrón, olivový olej.

Príprava:

Pripravíme si 4 väčšie štvorce alobalu a potierame ich olejom. Podkovičky lososa umyjeme, osušíme, osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Každú podkovičku položíme na štvorec alobalu. Položíme na ňu časť mrazenej zeleniny (hrášok, kukurica, mrkva, fazuľka, brokolica) a priložíme plátok masla. Alobalové balíčky dobre uzavrieme. Lososa na zelenine v alobale pečieme v predhriatom grile na spodnej mriežke 15-20 minút. Podávame ho s pečenými zemiakmi, alebo s bagetou.

Čas prípravy:  40 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies