Dnes na večeru pripravíme kurča pod perinou.

NETKY.SK • 13 Február 2012, 08:24 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme kurča pod perinou.

Dnes na večeru pripravíme kurča pod perinou. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 1 kurča, 200 g šunky, 2-3 rožky, 2 vajíčka, mlieko, soľ, mleté čierne korenie, 1 cibuľu, majoránku, petržlenovú vňať, mletú červenú papriku, 2 strúčiky cesnaku, vegetu, olej, Príprav

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

1 kurča, 200 g šunky, 2-3 rožky, 2 vajíčka, mlieko, soľ, mleté čierne korenie, 1 cibuľu, majoránku, petržlenovú vňať, mletú červenú papriku, 2 strúčiky cesnaku, vegetu, olej,

Príprava:

 Kurča posekáme na menšie kúsky, zbavíme kože, osolíme, okoreníme a uložíme do vymasteného pekáča. Rožky, šunku a cibuľu nakrájame na kocky, pridáme koreniny, rozšľahané vajíčka, prelisovaný cesnak a zalejeme mliekom tak, aby vznikla hustejšia zmes. Tú navrstvíme na mäso a pečieme v rúre asi 1 hodinu.

Čas prípravy: 90 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies