Suroviny pre 4 osoby: 4 kuracie rezne, soľ, mleté čierne korenie, 1 bujón, 2 párky, 3 sterilizované uhorky, 2 vajíčka uvarené natvrdo, hladká múka, olej, horčica, 1 cibuľa
Príprava:
Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a prudko na oleji opečieme. Vyberieme a na výpeku opražíme nakrájanú cibuľu. Mäso vložíme späť, podlejeme vodou, pridáme bujón a dusíme do mäkka. Mäso znovu vyberieme, do šťavy vložíme nakrájané párky, uhorky a vajíčka. V šálke si rozmiešame 1 PL hladkej múky, 1 PL horčice a 1 dcl vody. Obsah šálky vylejeme do šťavy, vložíme mäso a asi 15 minút povaríme. Dochutíme soľou, mletým korením, vegetou. Podávame s ryžou.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies