Dnes na večeru pripravíme kurací perkelt

NETKY.SK • 25 Marec 2014, 13:00 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme kurací perkelt

Suroviny pre 4 osoby: 1 kurča, i cibuľa, smotana na varenie, olej, soľ, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, bobkový list, celé korenie, hladká múka

slovakia

left justify in out

Príprava:

Kurča umyjeme, zbavíme kože a rozdelíme na kúsky. V hrnci na oleji orestujeme cibuľu, pridáme mäso, soľ, mleté čierne korenie, celé korenie, bobkový list, mletú sladkú papriku a chvíľu opekáme, kým sa mäso zatiahne. Potom ho podlejeme vodou a udusíme do mäkka. V smotane si rozmiešame 3 PL hladkej múky a za stáleho miešania prilejeme k mäsu. Necháme prejsť varom, dochutíme. Podávame s uvarenými kolienkami, alebo haluškami.

 

Čas prípravy: 70 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies