Dnes na večeru pripravíme kurací paprikáš s haluškami trochu inak

NETKY.SK • 5 August 2013, 12:55 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme kurací paprikáš s haluškami trochu inak

Suroviny pre 4 osoby: 1 kurča, 1 PL maslo, 2 PL olej, 1 ks cibuľa, 250 ml kyslá smotana, 2 PL hladká múka, soľ, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, kurací bujón.

slovakia

left justify in out

Príprava:

Umyté kurča pokrájame na menšie kúsky, osolíme , okoreníme. Na oleji podusíme na drobno pokrájanú cibuľku, pridáme mäso a opečieme zo všetkých strán, potom pridáme papriku, podlejeme trochu vodou a prikryté dusíme 20 minút. Pridáme bujón a ešte 5 minút podusíme. Mäso vyberieme a pripravíme zátrepku a to tak, že rozšľaháme smotanu, mlieko a múku. Pripravenú zátrepku pomaly za stáleho miešania prilejeme do výpeku z mäsa a povaríme na miernom ohni asi 5 minút. Do omáčky vrátime mäso , necháme to prejsť varom a môžeme podávať s haluškami.

Čas prípravy:  60 minút

Prajeme dobrú chuť



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies