Dnes na večeru pripravíme krokety z rybieho filé. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 600 g rybieho filé, 4 vajcia, 2 PL mlieka, 2 cibule, strúhanku, hladkú múku, soľ, mleté čierne korenie, olej, Príprava Rybie filé podusíme, necháme vychladnúť a pomelieme na mäs
Suroviny pre 4 osoby:
600 g rybieho filé, 4 vajcia, 2 PL mlieka, 2 cibule, strúhanku, hladkú múku, soľ, mleté čierne korenie, olej,
Príprava:
Rybie filé podusíme, necháme vychladnúť a pomelieme na mäsovom mlynčeku spolu s cibuľou. Pridáme 2 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, strúhanku a hladkú múku v rovnakom pomere tak, aby bola masa dostatočne hustá. Premiešame, vyformujeme 8 krokiet, obalíme v trojobale a vypražíme na oleji. Podávame so zemiakovou kašou a tatárskou omáčkou.
Čas prípravy: 70 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies