Dnes na večeru pripravíme krémovú tekvicovú polievku.

NETKY.SK • 2 Október 2012, 06:47 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme krémovú tekvicovú polievku.

Dnes na večeru pripravíme krémovú tekvicovú polievku. Gurmán Suroviny ¼ tekvice, 3 mrkvy, petržlen, 1 cibuľa, 1 KL kari korenia, ¼ KL mletého zázvoru, soľ, štipka mletého korenia, kúsok masla, 2 dcl smotany – tekutej, a na ochutenie môže byť aj tekvicový

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

1 tekvicu Hokkaidó, 1 cibuľu, 1 PL vegety, 1 ČL soli, balzamikový ocot, 1 strúčik cesnaku, smotanu na varenie,

Príprava:

Tekvicu umyjeme, odrežeme stopku a spolu aj so šupkou pokrájame na kocky. Na rozpálený olej dáme na hrubo nakrájanú cibuľu, speníme, pridáme tekvicu, cesnak, soľ, vegetu, zalejeme vodou a uvaríme do mäkka. Rozmixujeme, prilejeme smotanu a prevaríme. Podávame s krutónmi a pokvapkanú balzamikovým octom.

Čas prípravy: 60 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies