Dnes na večeru pripravíme koložvársku kapustu bez prekladania.

NETKY.SK • 4 Jún 2012, 07:28 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme koložvársku kapustu bez prekladania.

Dnes na večeru pripravíme koložvársku kapustu bez prekladania. Gurmán Suroviny pre 4 osoby ½ kg ryže, ½ kg mletého mäsa, 250 ml smotany na varenie, 100 ml paradajkového pretlaku, ½ kg kyslej kapusty, 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, olej, soľ, mleté čierne k

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

½ kg ryže, ½ kg mletého mäsa, 250 ml smotany na varenie, 100 ml paradajkového pretlaku, ½ kg kyslej kapusty, 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, olej, soľ, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku,

Príprava:

Ryžu uvaríme. Na oleji speníme cibuľu, pridáme mleté mäso, koreniny, opečieme, podlejeme vodou a udusíme. Na druhej cibuli udusíme kapustu. Ryžu, mäso, kapustu a paradajkový pretlak zmiešame a preložíme na vymastený pekáč. Zalejeme smotanou v ktorej sme rozmiešali sladkú mletú papriku a upečieme.

Čas prípravy: 90 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona