Suroviny pre 4 osoby: 500 g hovädzej roštenky, soľ, sójovú omáčku, škrobovú múčku, 6 PL oleja, 1 pór, 4 strúčiky cesnaku, 2 papriky, 4 paradajky, 100 g arašidov, 20 čiernych olív.
Príprava:
Mäso pokrájame na rezančeky, dáme do misky, osolíme, pokvapkáme sójovou omáčkou, pridáme 1 PL škrobovej múčky a necháme odstáť. Potom ho prudko opečieme na oleji, pridáme nakrájaný pór, prelisovaný cesnak, podlejeme troškou vody a udusíme. Pridáme na pásiky nakrájanú papriku, na kocky nakrájané paradajky, arašidy a olivy. Spolu podusíme a odstavíme. Podávame s ryžou.
Čas prípravy: 90 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies