Dnes na večeru pripravíme hovädzie mäso s paradajkovým pretlakom

NETKY.SK • 7 Marec 2014, 13:00 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme hovädzie mäso  s paradajkovým pretlakom

Suroviny pre 4 osoby: 1 kg hovädzieho zadného, soľ, mleté čierne korenie, 120 g masti, 3 cibule, 150 g paradajkového pretlaku, 1 PL hladkej múky, 1 dcl červeného vína, na tvrdo uvarené vajíčka,

slovakia

left justify in out

Príprava:

Na masti opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme na rezance nakrájané mäso, soľ, korenie a spolu restujeme. Podlejeme vodou, pridáme pretlak , víno a udusíme . Keď je mäso mäkké, zaprášime ho múkou. Servírujeme tak, že do stredu taniera uložíme mäso, naňho položíme plátok vajíčka, okolo dáme prílohu, buď ryžu, alebo zemiaky.


Čas prípravy: 120 minút


Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona