Dnes na večeru pripravíme hlivu na víne.

NETKY.SK • 17 Máj 2012, 06:58 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme hlivu na víne.

Dnes na večeru pripravíme hlivu na víne. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 800 g hlivy, 20 cibule, 1 konzervu paradajkového pretlaku, 2 PL oleja, 1 dcl suchého červeného vína, soľ, cukor, oregano, mleté čierne korenie, citrónovú kôru, Príprava Na oleji speníme

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

800 g hlivy, 20 cibule, 1 konzervu paradajkového pretlaku, 2 PL oleja, 1 dcl suchého červeného vína, soľ, cukor, oregano, mleté čierne korenie, citrónovú kôru,

Príprava:

Na oleji speníme nakrájanú cibuľu, pridáme na pásiky nakrájanú hlivu, soľ, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. Potom pridáme pretlak, cukor, oregano, citrónovú kôru a víno. Necháme ešte chvíľku podusiť. Podávame s varenými zemiakmi.

Čas prípravy: 90 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies