Dnes na večeru pripravíme fazuľovú polievku s klobásou. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 3 klobásy, 1 cibuľu, 4 paradajky, 1 bujón, soľ, mleté čierne korenie, fazuľu z konzervy, šťavu z ½ limetky, petržlenovú vňať, olej, Príprava Klobásy nakrájame na koliesk
Suroviny pre 4 osoby:
3 klobásy, 1 cibuľu, 4 paradajky, 1 bujón, soľ, mleté čierne korenie, fazuľu z konzervy, šťavu z ½ limetky, petržlenovú vňať, olej,
Príprava:
Klobásy nakrájame na kolieska a opečieme na oleji. Vyberieme ich a na výpeku orestujeme nakrájanú cibuľu a paradajky. Zalejeme vodou, pridáme bujón, vložíme späť klobásy a varíme asi 10 minút. Potom pridáme scedenú fazuľu, limetkovú šťavu a petržlenovú vňať. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Necháme prejsť varom a odstavíme.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies