Dnes na večeru pripravíme fašírky z hydinového mäsa

NETKY.SK • 7 Jún 2013, 14:20 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme fašírky z hydinového mäsa

Suroviny pre 4 osoby: 600 g uvareného hydinového mäsa, 2 žemle alebo rožky, 1,5 dcl mlieka, 2 vajcia, 1 cibuľu, olej, soľ, mleté čierne korenie, majorán, horčicu, strúhanku.

slovakia

left justify in out

Príprava:

Uvarené mäso zomelieme, pridáme žemle ktoré sme namočili do mlieka a vyžmýkali, vajíčka, cibuľu orestovanú na oleji, soľ, mleté korenie, trošku majoránu, 1 ČL horčice a premiešame. Formujeme fašírky, ktoré obaľujeme v strúhanke a vyprážame z oboch strán na oleji. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

Čas prípravy: 70 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies