Dnes na večeru pripravíme enciánové fašírky. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 3 enciány, 1 cibuľa, 200 g šunky, 2 vajíčka, strúhanka, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, olej, Príprava Cibuľu a šunku nakrájame na malé kocky, pridáme na hrubo nastrúhan
Suroviny pre 4 osoby:
3 enciány, 1 cibuľa, 200 g šunky, 2 vajíčka, strúhanka, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, olej,
Príprava:
Cibuľu a šunku nakrájame na malé kocky, pridáme na hrubo nastrúhaný syr, vajíčka, soľ, mleté čierne korenie a toľko strúhanky, aby nám vznikla hustejšie masa, z ktorej sa dajú robiť fašírky. Tie potom obalíme v strúhanke a vyprážame z oboch strán na rozpálenom oleji. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
Čas prípravy: 50 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies