Dnes na večeru pripravíme detviansky bravčový rezeň.

NETKY.SK • 2 Apríl 2012, 07:15 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme detviansky bravčový rezeň.

Dnes na večeru pripravíme detviansky bravčový rezeň. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 4 bravčové rezne z karé, 4 plátky šunky, 4 plátky eidamu, soľ, mleté čierne korenie, horčicu, olej, hladkú múku, vegetu Príprava Rezne na tenko vyklepeme, osolíme, okoreníme

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

4 bravčové rezne z karé, 4 plátky šunky, 4 plátky eidamu, soľ, mleté čierne korenie, horčicu, olej, hladkú múku, vegetu

Príprava:

Rezne na tenko vyklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme z jednej strany horčicou. Na horčicu položíme plátok šunky, plátok syra, rezeň preložíme a spojíme špáradlami. Obalíme v múke a z oboch strán opečieme na oleji. Podlejem vodou a dodusíme do mäkka. Šťavu dochutíme vegetou. Podávame s ryžou a šalátom.

Čas prípravy: 70 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona