Dnes na večeru pripravíme chrumkavú tresku

NETKY.SK • 9 August 2013, 13:00 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme chrumkavú tresku

Suroviny pre 4 osoby: 4 pláty tresky, 2 citróny, 700 g strúhanky,2 PL chrenu, 2 PL sekanej petržlenovej vňate, 2 mladé cibuľky, soľ, mleté čierne korenie,

slovakia

left justify in out

Príprava:

Jeden citrón nakrájame na plátky, uložíme na dno zapekacej misy, ktorú sme potreli olejom. Na citrón uložíme nasolenú tresku. Z citrónovej šťavy, nastrúhanej kôry, strúhanky, chrenu, petržlenovej vňate, nakrájaných cibuliek, trochu soli a korenia vypracujeme zmes, ktorú rozložíme na tresku. Pečieme asi 20 minút pri 220°c. Podávame so zemiakovou kašou.

Čas prípravy: 80 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies