Dnes na večeru pripravíme cestoviny s hubovou omáčkou.

NETKY.SK • 26 Apríl 2012, 07:27 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme cestoviny s hubovou omáčkou.

Dnes na večeru pripravíme cestoviny s hubovou omáčkou. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 1 balík cestovín (kolienka, vrtule.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

1 balík cestovín (kolienka, vrtule...), soľ, mleté čierne korenie, 2 cibule, ¼ kg čerstvých húb, 1 PL hladkej múky, 2 dcl mlieka, 2 žĺtky, 1 dcl bieleho vína, 2 PL olivového oleja, 1 ČL masla, šafran,

Príprava:

Cestoviny uvaríme podľa návodu. Na oleji a masle opražíme nakrájanú cibuľu, huby, pridáme múku, mlieko, víno v ktorom sme rozšľahali žĺtky a za stáleho miešania varíme asi 5 minút. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením a šafranom. Na tanieri prelejeme touto omáčkou uvarené cestoviny.

Čas prípravy: 60 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona