Dnes na večeru pripravíme čertovu nátierku

NETKY.SK • 18 September 2013, 13:00 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme čertovu nátierku

Suroviny pre 4 osoby: 1 údenáč, 50 g majonézy, 2 na tvrdo uvarené vajíčka, 1 kyslú uhorku, 1 kapiu v oleji, 1 cibuľu, horčicu, citrónovú šťavu, soľ,

slovakia

left justify in out

Príprava:

Údenáča zbavíme kože a kostí a spolu s cibuľou, vajíčkami a kapiou zomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme na kocky nakrájanú uhorku, horčicu a premiešame. Dochutíme soľou a citrónovou šťavou. Podávame na čerstvom chlebe.

Čas prípravy: 40 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies