Dnes na večeru pripravíme broskyne plnené kuracím mäsom

NETKY.SK • 27 November 2013, 13:00 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme broskyne plnené kuracím mäsom

Suroviny pre 4 osoby: 250 g kuracích pŕs, 1 pohár (0,7 l) zaváraných broskýň, 1 malá konzerva hrášku, 1 malá konzerva kukurice, 1 lyžica majonézy, 1 lyžica horčice, 100 ml kyslej smotany, 1 cibuľa, soľ, korenie, olej

slovakia

left justify in out

Príprava:

Cibuľu pokrájame a opražíme na oleji. Pridáme na malé kocky nakrájané kuracie prsia, osolíme, okoreníme a opečieme. Podlejeme troškou vody a dusíme do mäkka. Vodu necháme úplne vyvrieť. Odstavíme, mäso necháme vychladnúť. Potom pridáme hrach a kukuricu. Majonézu, horčicu a smotanu zmiešame, zalejeme mäso so zeleninou a zľahka premiešame. Jednotlivé polovice broskýň plníme zmesou. Podávame s čerstvou bagetou.

Čas prípravy: 40 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies