Dnes na večeru pripravíme bravčový perkelt s haluškami.

NETKY.SK • 16 Apríl 2012, 06:26 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme bravčový perkelt s haluškami.

Dnes na večeru pripravíme bravčový perkelt s haluškami. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 700 g bravčového pliecka, 1 PL masti, 1 cibuľu, mleté čierne korenie, 1 feferónku, 1 smotanu na varenie, 2 PL hladkej múky, 1 ČL sladkej mletej papriky, Príprava Mäso umyj

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

700 g bravčového pliecka, 1 PL masti, 1 cibuľu, mleté čierne korenie, 1 feferónku, 1 smotanu na varenie, 2 PL hladkej múky, 1 ČL sladkej mletej papriky,

Príprava:

Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na kocky. Nakrájanú cibuľu opečieme na masti, pridáme mäso, soľ, korenie, feferónku, sladkú mletú papriku, všetko spolu orestujeme, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. V smotane rozmiešame múku, prilejeme k mäsu, krátko povaríme a odstavíme. Podávame s haluškami.

Čas prípravy: 90 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies