Dnes na večeru pripravíme bravčové rezance s olivami.

NETKY.SK • 5 Marec 2012, 07:46 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme bravčové rezance s olivami.

Dnes na večeru pripravíme bravčové rezance s olivami. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 500 g bravčového karé, 1 cibuľu, 120 g olív (zelené aj čierne), 3 PL paradajkového pretlaku, soľ, mleté čierne korenie, rascu, hladkú múku, 200 ml vývaru, Príprava Mäso umyj

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

500 g bravčového karé, 1 cibuľu, 120 g olív (zelené aj čierne), 3 PL paradajkového pretlaku, soľ, mleté čierne korenie, rascu, hladkú múku, 200 ml vývaru,

Príprava:

Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na malé rezance. Osolíme, okoreníme, pridáme rascu, posypeme hladkou múkou, premiešame a prudko spolu s nakrájanou cibuľou opečieme na oleji. Podlejeme vývarom a dusíme asi 30 minút. Potom pridáme olivy, paradajkový pretlak a dusíme ďalších asi 20 minút. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením, ak je mäso mäkké, odstavíme. Podávame s ryžou.

Čas prípravy: 70 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies