Dnes na večeru pripravíme bravčové na rasci.

NETKY.SK • 5 December 2012, 08:09 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme bravčové na rasci.

Dnes na večeru pripravíme bravčové na rasci. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 600 g bravčového pliecka, 2 PL masti, 1 cibuľu, 1 PL hladkej múky, 1 PL celej rasce, soľ, mleté čierne korenie, Príprava Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na kocky, osolíme, pridáme m

slovakia

left justify in out

imgSuroviny pre 4 osoby:

600 g bravčového pliecka, 2 PL masti, 1 cibuľu, 1 PL hladkej múky, 1 PL celej rasce, soľ, mleté čierne korenie,

Príprava:

Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na kocky, osolíme, pridáme mleté čierne korenie, rascu a premiešame. Cibuľu speníme na masti, pridáme mäso a orestujeme. Podlejeme vodou, osolíme okoreníme a udusíme do mäkka. Zahustíme múkou. Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.

Čas prípravy: 90 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies