Dnes na večeru pripravíme bravčové na horčici.

NETKY.SK • 23 Január 2012, 08:51 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme bravčové na horčici.

Dnes na večeru pripravíme bravčové na horčici. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 4 plátky bravčového karé, soľ, korenie, plnotučná horčica, 1 cibuľa, olej, solamyl, Príprava Mäso umyjeme, osušíme a naklepeme.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

4 plátky bravčového karé, soľ, korenie, plnotučná horčica, 1 cibuľa, olej, solamyl,

Príprava:

Mäso umyjeme, osušíme a naklepeme. Posolíme, pokoreníme a z jednej strany potrieme horčicou. Opečieme na rozpálenom oleji, najprv s potretou stranou, potom obrátime, dopečieme a vyberieme. Vo výpeku opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme 2-3 PL horčice, vložíme späť mäso, podlejeme vodou a dodusíme do mäkka. V 1 dcl vody rozmiešame trošku solamylu, prileje k mäsu, zamiešame, necháme prevrieť a odstavíme. Podávame s ryžou a kyslou uhorkou.

Čas prípravy: 80 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies