Dnes na večeru pripravíme bravčové na horčici. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 4 plátky bravčového karé, soľ, korenie, plnotučná horčica, 1 cibuľa, olej, solamyl, Príprava Mäso umyjeme, osušíme a naklepeme.
Suroviny pre 4 osoby:
4 plátky bravčového karé, soľ, korenie, plnotučná horčica, 1 cibuľa, olej, solamyl,
Príprava:
Mäso umyjeme, osušíme a naklepeme. Posolíme, pokoreníme a z jednej strany potrieme horčicou. Opečieme na rozpálenom oleji, najprv s potretou stranou, potom obrátime, dopečieme a vyberieme. Vo výpeku opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme 2-3 PL horčice, vložíme späť mäso, podlejeme vodou a dodusíme do mäkka. V 1 dcl vody rozmiešame trošku solamylu, prileje k mäsu, zamiešame, necháme prevrieť a odstavíme. Podávame s ryžou a kyslou uhorkou.
Čas prípravy: 80 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies