Dnes na večeru pripravíme bravčové mäso na pekáči

NETKY.SK • 21 Október 2013, 13:00 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme bravčové mäso na pekáči

Suroviny pre 4 osoby: 4 plátky bravčového karé, soľ, mleté čierne korenie, horčica, 1 kg zemiakov, šľahačková smotana,

slovakia

left justify in out

Príprava:

Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou, uložíme do vymasteného pekáča, podlejeme vodou, zakryjeme alobalom a pečieme. Keď je takmer mäkké, uložíme naň očistené zemiaky nakrájané na tenké kolieska, osolíme, okoreníme, zalejeme smotanou a dopečieme.

Čas prípravy: 70 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies