Dnes na večeru pripravíme bravčové karé s volský okom.

NETKY.SK • 1 August 2012, 07:25 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme bravčové karé s volský okom.

Dnes na večeru pripravíme bravčové karé s volský okom. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 4 rezne bez kosti z bravčového karé, 4 vajcia, olej, soľ, mleté čierne korenie, Príprava Mäso naklepeme z oboch strán, osolíme a okoreníme.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

4 rezne bez kosti z bravčového karé, 4 vajcia, olej,  soľ, mleté čierne korenie,

Príprava:

Mäso naklepeme z oboch strán, osolíme a okoreníme. Na panvici s rozpáleným olejom opekáme rezne z jednej strany prudko asi 2 minúty, rezne obrátime, stíšime plameň a pečieme asi 20 minút. Medzi tým si urobíme volské oči, ktoré potom položíme na pripravené rezne. Podávame s varenými zemiakmi.

Čas prípravy: 35 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies