Dnes na večeru pripravíme bravčové azu. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 600 g bravčového stehna, 1 cibuľu, 1 konzervu sterilizovaného hrášku, soľ, mleté čierne korenie, 2 PL kečupu, 1 PL červeného vína, 1 bujón, 200 g šunky, olej, Príprava Cibuľu nakrájame a
Suroviny pre 4 osoby:
600 g bravčového stehna, 1 cibuľu, 1 konzervu sterilizovaného hrášku, soľ, mleté čierne korenie, 2 PL kečupu, 1 PL červeného vína, 1 bujón, 200 g šunky, olej,
Príprava:
Cibuľu nakrájame a orestujeme na oleji. Pridáme mäso nakrájané na rezance a opekáme do biela. Osolíme, okoreníme, pridáme hrášok, nakrájanú šunku, podlejeme vodou, vložíme bujón a dusíme 10 minút. Nakoniec pridáme kečup, víno a dodusíme do mäkka. Podávame s ryžou.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies