Dnes na večeru pripravíme bravčové azu.

NETKY.SK • 7 Máj 2012, 07:22 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme bravčové azu.

Dnes na večeru pripravíme bravčové azu. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 600 g bravčového stehna, 1 cibuľu, 1 konzervu sterilizovaného hrášku, soľ, mleté čierne korenie, 2 PL kečupu, 1 PL červeného vína, 1 bujón, 200 g šunky, olej, Príprava Cibuľu nakrájame a 

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

600 g bravčového stehna, 1 cibuľu, 1 konzervu sterilizovaného hrášku, soľ, mleté čierne korenie, 2 PL kečupu, 1 PL červeného vína, 1 bujón, 200 g šunky, olej,

Príprava:

Cibuľu nakrájame a orestujeme na oleji. Pridáme mäso nakrájané na rezance a opekáme do biela. Osolíme, okoreníme, pridáme hrášok, nakrájanú šunku, podlejeme vodou, vložíme bujón a dusíme 10 minút. Nakoniec pridáme kečup, víno a dodusíme do mäkka. Podávame s ryžou.

Čas prípravy: 60 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies