Dnes na diaľnicu D1 radšej ani nechoďte: V smere z Bratislavy uzatvoria jeden pruh, hrozí dopravý kolaps

NETKY.SK • 24 Marec 2017, 08:00 • 2 min
Dnes na diaľnicu D1 radšej ani nechoďte: V smere z Bratislavy uzatvoria jeden pruh, hrozí dopravý kolaps

BRATISLAVA – Všetci vodiči, ktorý sa dnes poobede rozhodnú cestovať z Bratislavy po diaľnici D1 by sa mali pripraviť na obrovské kolóny.

slovakia

left justify in out

Na diaľnici medzi Bratislavou a Trnavou totiž zúžia 1,5 kilometrový úsek v mieste, kde by mala stáť križovatka Blatné. Obmedzenie je naplánované od 14:00 do 22:00, čiže práve v čase, keď diaľnica zažíva najväčší nápor.

 

V tomto čase uzatvoria rýchly ľavý pruh a rýchlosť vo zvyšných dvoch bude znížená na 60 km/h.

 

Informovala o tom Národná diaľničná spoločnosť. „Prezídium Policajného zboru plánuje skúšobné obmedzenie premávky na diaľnici D1 z dôvodu prípravy jednotlivých bezpečnostných zložiek na čiastočnú uzávierku diaľnice D1,“ píše NDS na facebooku..

 

Dôvodom zmeny je príprava jednotlivých bezpečnostných zložiek a správcu komunikácie, teda Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) na plánované čiastočné uzávery počas rekonštrukcie diaľnice D1 a výstavby križovatky Blatné od apríla do decembra tohto roka.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies