Dnes je ďalší krok na ceste, dúfam, že je správna

NETKY.SK • 28 Jún 2010, 10:39 • 2 min
Dnes je ďalší krok na ceste, dúfam, že je správna

Dnes je ďalší krok na ceste, dúfam, že je správna

slovakia

left justify in out

Koaličné rokovania dávajú nádej na novú vládu. "Časť vecí sme už vyriešili a ideme ďalej. Dnes je ďalší krok na ceste, verím, že je to správna cesta a nie zlý smer," povedal po dnešnom rokovaní Predsedníctva KDH predseda strany Ján Figeľ.
      Osobne očakáva úspech rokovaní, dodáva však, že "kým nie je vyrokované všetko, nie je dohodnuté nič." "Celkové riešenie je pred nami a je to zodpovednosť nás všetkých," povedal.
      Konkrétne otázky okolo obsadenia postu ministerstva hospodárstva komentovať nechcel. Poznamenal však, že KDH má v tejto oblasti zodpovednú ponuku.
      "Je to jeho vlastná zodpovednosť, ak v tejto pozícii bude. Ale je to aj náš spoločný záujem, aby sme v parlamente obstáli," odpovedal na otázku, či je predseda SaS Richard Sulík dostatočne skúsený politik na to, aby dokázal viesť parlament.
      Cez víkend sa Figeľ stretol s líderkou SDKÚ-DS Ivetou Radičovou. "Mali sme spolu jednu kávu na verejnosti a ľudia to aj videli," poznamenal. "Každý z partnerov prináša do vlády niečo. Je to ponuka pre Slovensko," vyhlásil Figeľ, ktorý cez víkend navštívil východoslovenské obce postihnuté povodňami.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies