Dnes bude oblačno, výnimočne sa môžu vyskytnúť slabé zrážky

NETKY.SK • 10 Január 2020, 09:00 • 2 min
Dnes bude oblačno, výnimočne sa môžu vyskytnúť slabé zrážky

BRATISLAVA - Na Slovensku dnes možno očakávať oblačné až zamračené počasie.

slovakia

left justify in out

Miestami sa vyskytnú hmly a zmenšená oblačnosť, a to najmä v západnej polovici a v horských oblastiach. Výnimočne sa môžu tvoriť slabé zrážky. Informuje o tom Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) na svojej stránke.

Dopoludnia sa na strednom a východnom Slovensku môže miestami tvoriť poľadovica. "Najvyššia denná teplota dosiahne -1 až 3°C, v stredných polohách a pri zmenšenej oblačnosti miestami aj inde okolo 5 stupňov. Teplota na horách vo výške 1 500 m bude okolo 5 °C. Bezvetrie alebo slabý, dopoludnia na juhozápade a východe miestami juhovýchodný až južný vietor s rýchlosťou 5 až 20 km/h,“ uvádza SHMÚ. Predpokladané množstvo zrážok je do 0,5 mm.

 


Až do odvolania stále platí výstraha pred závažnou smogovou situáciou v Ružomberku. SHMÚ upozorňuje na smogovú situáciu aj v Krompachoch, pre Martin a Vrútky upozornenie odvolali.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies