Dnes bude Národný beh Devín-Bratislava, viaceré linky MHD odklonia.

NETKY.SK • 9 Október 2022, 09:07 • 2 min
Dnes bude Národný beh Devín-Bratislava, viaceré linky MHD odklonia.

BRATISLAVA - Národný beh Devín – Bratislava, ktorého 74. ročník sa bude v hlavnom meste konať v nedeľu, si vyžiada aj dočasné zmeny v mestskej hromadnej doprave.

slovakia

left justify in out

Odklon premávky sa dotkne niektorých autobusových a električkových liniek. Dopravný podnik Bratislava o tom informuje na sociálnej sieti. "V čase od 7.30 do 13.00 h odkloníme premávku MHD na nábreží Dunaja, v úseku Devín – Devínska cesta – Botanická – Nábrežie arm. gen. L. Svobodu – Rázusovo nábrežie – Vajanského nábrežie," približuje mestský dopravca. Dočasné zmeny sa dotknú električkových liniek 1 a 4 a autobusových liniek 29, 30, 32, 37, 39, 50 a 70. Ich dočasné náhradné trasy sú zverejnené na webovej stránke www.dpb.sk. Účastníkov behu dopravia do Devína špeciálne označené autobusy z Vajanského nábrežia a hlavnej stanice. Medzi Devínom a Devínskou Novou Vsou bude zabezpečená kyvadlová autobusová doprava. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies