Dlouhý podpísal s Trenčínom ročný kontrakt, Mikuš do konca septembra

NETKY.SK • 8 September 2015, 16:06 • 2 min
Dlouhý podpísal s Trenčínom ročný kontrakt, Mikuš do konca septembra

TRENČÍN - Hokejový tipsportligista Dukla Trenčín uzavrel tesne pred začiatkom nového ročníka kontrakty s dvoma skúsenými hráčmi. Ofenzívne rady na rok vystuží Radek Dlouhý a obranca Peter Mikuš sa dohodol s vedením klubu na pôsobení počas septembra.

slovakia

left justify in out

Generálny manažér Dukly a zároveň tréner Ján Kobezda verí, že obaja hráči budú vodcami trenčianskeho kolektívu. V ňom je skĺbená bohatá skúsenosť s mladíckou dravosťou. "S Dlouhým sme sa dohodli na celú sezónu a s Mikušom zatiaľ na september. Radek s nami celé leto trénoval, je výborne pripravený a v prípravných zápasoch nás utvrdil v tom, že je veľký bojovník a má vynikajúci prehľad v hre. Peter Mikuš takisto v jedinom zápase v Olomouci ukázal na ľade skúsenosti a kvalitu. Obaja by mali byť vodcami kolektívu," uviedol.

 

Dlouhý začal s profesionálnym hokejom v Slavii Praha, neskôr hral aj z Kometu Brno, Karlove Vary či Olomouc a v zahraničí si vyskúšal druhú švajčiarsku súťaž NLB v drese Young Sprinters. V sezóne 2002/2003 sa stal českým šampiónom so Slaviou. Do roku 2011 si na prípravných turnajoch pred MS obliekal aj dres českej reprezentácie.

 

Peter Mikuš je odchovancom trenčianskeho hokeja. Pod hradom Matúša Čáka pôsobil až do roku 2009, keď prestúpil do Košíc, s ktorými sa stal majstrom Slovenska. Krátko pôsobil v KHL v drese Nižnekamsku, potom sa presťahoval do Mladej Boleslavi a v českej extralige strávil uplynulé štyri sezóny. Hral aj za České Budějovice či Hradec Králové.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies