Dlhšia pauza pre Grosskreutza

NETKY.SK • 14 Marec 2016, 20:41 • 2 min
Dlhšia pauza pre Grosskreutza

STUTTGART - Futbalového univerzála Kevina Grosskreutza čaká v drese VfB Stuttgart dlhšia nútená pauza. Majster sveta z roku 2014 sa zranil v sobotňajšom stretnutí 26. kola I. bundesligy na ihrisku FC Ingolstadt 04 (3:3).

slovakia

left justify in out

So svalovým zranením pravého stehna bude chýbať mužstvo šesť až osem týždňov. Stuttgart mal už vyčerpané tri striedania, a tak Grosskreutz zaťal zuby a so zabandážovaným stehnom sa z pozície pravého obrancu presunul do útoku a napriek obmedzenému pohybu sa snažil pútať pozornosť obrany súpera a aspoň takto pomôcť spoluhráčom.

 

Zdravotná prestávka 27-ročného dortmundského rodáka zároveň ponúka v drese VfB šancu pre Floriana Kleina. Pri zranení spoluhráča môže nabrať zápasovú prax, ktorú potrebuje ako rakúsky reprezentant, ak chce mať miesto v nominácii na ME 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona