Dlhoročný líder klubu basketbalovej NBA má za sebou operáciu zlomeniny ľavej ruky

NETKY.SK • 2 November 2019, 12:37 • 2 min
Dlhoročný líder klubu basketbalovej NBA má za sebou operáciu zlomeniny ľavej ruky

SAN FRANCISCO - Dlhoročný líder klubu zámorskej basketbalovej NBA Golden State Warriors Stephen Curry má za sebou operáciu zlomeniny ľavej ruky, ktorú utrpel počas tretej štvrtiny stredajšieho zápasu s Phoenixom (110:121). Lekári odhadujú, že 31-ročný Curry vynechá približne tri mesiace, do súťažného diania teda zasiahne najskôr vo februári 2020.

slovakia

left justify in out

Dvojnásobného držiteľa ceny pre najužitočnejšieho hráča súťaže operovali v Los Angeles. Zranenie si Curry privodil pri páde na ruku, keď sa snažil brániť protihráča. Aron Baynes z tímu Suns však tiež nešťastne spadol a skončil na Curryho ruke.

 

obrazok


Tímu Golden State Warriors sa v tejto sezóne zatiaľ veľmi nedarí, z piatich duelov dosiahli iba jeden triumf a po boku so Sacramentom Kings, New Orleans Pelicans a Oklahoma City Thunder sú na chvoste tabuľky Západnej konferencie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona