Dlhoočakávaný súboj Mayweather - Pacquiao sa uskutoční 2. mája

NETKY.SK • 21 Február 2015, 14:54 • 2 min
Dlhoočakávaný súboj Mayweather - Pacquiao sa uskutoční 2. mája

LAS VEGAS - Dlhoočakávaný súboj medzi boxerskými velikánmi Američanom Floydom Mayweatherom a Filipínčanom Mannym Pacquiaom sa uskutoční 2. mája v Las Vegas.

slovakia

left justify in out

Obe strany sa dohodli na podmienkach duelu po takmer piatich rokoch vyjednávania.
      

Víťaz získa titul absolútneho majstra sveta vo welterovej hmotnostnej kategórii. Tridsaťsedemročný Mayweather, ktorý v profiringu vyhral doteraz všetkých 47 duelov, bude obhajovať tituly vo verziách WBC a WBA. Šampión organizácie WBO Pacquiao nastúpil v kariére na 63 súbojov a prehral päťkrát.
      

"Prišlo to, na čo čakal celý svet. Mayweather - Pacquiao, 2. mája 2015 je dohodnutá vec," napísal na sociálnej sieti Shots Mayweather.
      

Obaja pästiari si po májovom súboji rozdelia rekordnú finančnú čiastku. Ako uviedla agentúra DPA, Mayweather by mal získať 120 miliónov dolárov, o rok mladší Pacquiao si polepší o 80 miliónov USD.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona