Dlhodobé fámy o polotovaroch a ich nízkej kvalite sú už minulosťou

NETKY.SK • 23 Máj 2017, 15:16 • 2 min
Dlhodobé fámy o polotovaroch a ich nízkej kvalite sú už minulosťou

BRATISLAVA – Nekvalitné a nezdravé mraziarenské výrobky sú už minulosťou.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Fega Frost spustila v roku 2011 vlastnú výrobu múčnych a mäsových polotovarov, ktoré sú pripravované na základe overených a tradičných receptúr. Pripravované sú v spolupráci so špičkovými pekármi a kuchármi. Tieto výrobky sa vyznačujú vysokou kvalitou a aj napriek hlbokému zmrazeniu produktov tovar neprichádza o potrebné živiny, ktoré má prijať ľudské telo. Veľkou výhodou je príprava, ktorá vám nezaberie veľa času a môžete ich vždy servírovať čerstvé. Pýchou spoločnosti je získanie certifikátu kvality ISO 22000. 

 

Výrobky spoločnosti Fega Frost boli do minulého roka určené hlavne pre zákazníkov HORECA, no v súčasnosti distribútor spustil aj výrobu pre maloobchod pod značkou Mišove Maškrty. Tieto výrobky si už pokojne zakúpite aj vo vašich obľúbených obchodoch a postupne sa dostávajú aj do spokojných domácností. Viac sa dozviete TU!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona