Djourou z Arsenalu na ročné hosťovanie do Hamburgu

NETKY.SK • 27 Jún 2013, 15:31 • 2 min
Djourou z Arsenalu na ročné hosťovanie do Hamburgu

BERLÍN - Švajčiarsky futbalový obranca anglického FC Arsenal Johan Djourou by mal zamieriť na ročné hosťovanie s následnou opciou na trvalý prestup do nemeckého Hamburgu. Informáciu prezradil športový riaditeľ severonemeckého klubu Oliver Kreuzer.

slovakia

left justify in out

"Som si istý, že sa to podarí," uviedol Kreuzer pre denník Morgenpost, zatiaľ čo magazín Kicker vyrukoval s tvrdením, že 26-ročný bek už podpísal kontrakt.

Dvadsaťšesťročný pôvodom rodák z Pobrežia Slonoviny bol od januára na hosťovaní v inom nemeckom klube Hannover 96, kde zapôsobil solídnymi výkonmi. Za bundesligistu odohral 14 zápasov. Hannover ho chcel aj natrvalo, ale vedenie nezohnalo potrebné financie. "Nemôžeme a nechceme robiť nejaké iracionálne ekonomické operácie. Zašli sme za svoje limity. Hamburg mohol spraviť veci, ktoré my jednoducho nie," vyhlásil športový riaditeľ Hannoveru Dirk Dufner pre denník Bild.

Djourou je v londýnskom Arsenale od roku 2004, kontrakt mu vyprší v roku 2015. V drese "The Gunners" odohral zatiaľ 86 stretnutí. Je aj reprezentantom Švajčiarska, za krajinu "helvétskeho kríža" nastúpil v 40 dueloch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies