Djourou absolvuje operáciu slabín

NETKY.SK • 22 Júl 2013, 17:48 • 2 min
Djourou absolvuje operáciu slabín

HAMBURG - Švajčiarsky futbalový obranca Johan Djourou z nemeckého Hamburger SV si v rámci prípravného kempu bundesligistu v Rakúsku poranil slabiny a pred začiatkom súťažného ročníka 2013/2014 podstúpi operáciu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný rodák z Pobrežia Slonoviny, ktorý je v Hamburgu na hosťovaní z anglického FC Arsenal, absolvuje v utorok zákrok v Mníchove. Svojmu zamestnávateľovi by mal chýbať najmenej počas dvoch týždňov. "Je lepšie, keď podstúpi operáciu teraz," povedal športový riaditeľ Hamburgu Oliver Kreuzer.

Úvodný zápas v rámci najvyššej nemeckej súťaže I. bundesligy 2013/2014 odohrajú futbalisti Hamburger SV v nedeľu 11. augusta na ihrisku Schalke 04 Gelsenkirchen. Djourou by mohol pre zranenie nútene vynechať medzištátne prípravné stretnutie Švajčiarska proti Brazílii v stredu 14. augusta v Bazileji.

Djourou bol od januára na hosťovaní v inom nemeckom klube Hannover 96. Za Švajčiarsko nastúpil v 40 dueloch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies