Djorkaeff: Zidane bol predurčený trénovať, ale Real?

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 11:04 • 2 min
Djorkaeff: Zidane bol predurčený trénovať, ale Real?

BRATISLAVA - Francúzskeho internacionála Youriho Djorkaeffa teší, že sa jeho bývalý slávny spoluhráč z reprezentácie Zinedine Zidane uplatnil ako kouč, v rozpakoch je však z jeho prvého pôsobiska vo "veľkom" futbale.

slovakia

left justify in out

"Bol predurčený stať sa trénerom, ale v Reale Madrid? Nie som si istý. Tam je to veľmi náročné. Stačí sa len pozrieť na posledných troch koučov: José Mourinho, Carlo Ancelotti a Rafael Benítez. Ako dlho tam tréner priemerne vydrží? Dva roky, možno dva a pol, keď má šťastie? V klube vládnu vysoké nároky, takže pre Zidana to nie je jednoduché," citoval server goal.com Djorkaeffa, ktorý po Zidanovom boku triumfoval na svetovom šampionáte 1998 a majstrovstvách Európy 2000.

Podľa 48-ročného bývalého ofenzívneho univerzála Monaka, PSG, Interu Miláno, Kaiserslauternu či Boltonu je viac než otázne, či jeho krajan dostane na lavičke Realu dostatočný priestor na realizáciu svojich zámerov. "Nemyslím si, že 'Zizouovi' doprajú potrebný čas na rozvoj. Pracoval tam však s rezervou, potom ako Ancelottiho asistent, takže dobre pozná prostredie," uzatvára Djorkaeff.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies