Djorkaeff: Pogba môže byť Zidanom, ale musí opustiť Juventus

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 14:41 • 2 min
Djorkaeff: Pogba môže byť Zidanom, ale musí opustiť Juventus

PARÍŽ - Podľa bývalého francúzskeho futbalového reprezentanta Youriho Djorkaeffa už nadišiel čas, aby jeho krajan Paul Pogba opustil taliansky Juventus.

slovakia

left justify in out

"Musia ho nechať ísť. Je zbytočné držať hráča, ktorý ašpiruje na dres niektorého z najväčších klubov a ´Juve´ zaňho získa veľa peňazí," uviedol pre Gazzetta dello Sport 48-ročný bývalý ofenzívny univerzál Monaka, PSG, Interu Miláno, Kaiserslauternu či Boltonu.

Dvadsaťtriročný Pogba je od leta 2012 členom kádra turínskeho tímu. V posledných rokoch sa prakticky každé prestupové obdobie skloňuje záujem ešte väčších klubov, ktoré sú za služby tohto stredopoliara ochotné zaplatiť závratné sumy. "Všetok zrak sa upiera naňho. Má nesporné kvality, ale ešte nemôže niesť na pleciach celú reprezentáciu a musí nájsť svoju skutočnú úlohu. Môže byť taký dobrý ako Platini či Zidane, musí však spraviť ďalší krok," zakončil Djorkaeff, majster sveta aj Európy. Pogba stroskotal s Francúzskom vo finále domáceho kontinentálneho šampionátu 2016 na Portugalsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies