Djokovičovi sa splnilo želanie,finále až v pondelok pre dážď

NETKY.SK • 13 September 2010, 11:49 • 2 min
Djokovičovi sa splnilo želanie,finále až v pondelok pre dážď

Djokovičovi sa splnilo želanie,finále až v pondelok pre dážď

slovakia

left justify in out

img

Finálový zápas mužskej dvojhry na grandslamovom turnaji US Open medzi španielskym tenistom Rafaelom Nadalom a Srbom Novakom Djokovičom odložili na pondelok pre vytrvalý dážď. Duel mal na centrálnom dvorci Arthura Ashea odštartovať o 22.30 SEČ, no dve hodiny pred jeho začiatkom sa spustil lejak.
      Organizátori pre pretrvávajúce nepriaznivé počasie napokon museli zrušiť zostávajúci nedeľňajší program a tak o víťazovi mužského singla sa tretíkrát za sebou rozhodne až v pondelok. Odloženie zápasu by mohlo zahrať do karát Djokovičovi, ktorý mal v nohách ťažký sobotňajší päťsetový semifinálový súboj so Švajčiarom Rogerom Federerom. Nadal zatiaľ nestratil na tohtoročnom US Open ani set a v prípade finálového víťazstva ako siedmy hráč v histórii skompletizuje kariérny Grand Slam.  .
      Djokovič po triumfe nad Federerom priznal, že by prijal na nedeľu dážď, aby získal deň voľna. Jeho želanie sa splnilo. "Po víťazstve nad Rogerom som pozeral golf a snažil som sa aspoń na pár hodín zaspať, no nedalo sa. V semifinálovom zápase bolo jednoducho príliš veľa adrenalínu. Behal som po hotelovej izbe a snažil som sa nejako zabiť ten čas. Priznávam, že deň voľna mi prišiel vhod, pretože budem môcť zregenerovať a vo finále predviesť môj najlepší tenis," cituje Djokoviča agentúra Reuters.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies