Djokovičovci sa sporia s belehradskými úradmi

NETKY.SK • 24 Október 2013, 15:57 • 2 min
Djokovičovci sa sporia s belehradskými úradmi

BELEHRAD - Radnica Belehradu vypovedala rodine srbského tenistu Novaka Djokoviča nájomnú zmluvu na športový areál a priľahlú reštauráciu v spomenutom meste. Referujú o tom viaceré médiá z krajiny nedávneho lídra svetového rebríčka.

slovakia

left justify in out

Dôvodom na odobratie Tenisového centra Novak a priľahlej reštaurácie údajne je neuhrádzanie dohodnutých poplatkov a miestnych daní. Úradníci magistrátu poukázali aj na to, že spoločnosť Family Sport Djokovičovcov nedodržala časť zmluvy, ktorá hovorila o zachovaní turnaja ATP v Belehrade. Druhá strana poukazuje na kompenzujúce preinvestovanie 4 miliónov eur do zázemia.

"Mierne povedané sme nepríjemne prekvapení množstvom neprávd. Ide o výsledok nečistej politiky, v ktorej neplatí právo. Budeme zo všetkých síl brániť naše záujmy," citoval portál TennisNet komuniké spoločnosti Family Sport a dodal, že rodina sa usiluje izolovať zverenca Mariána Vajdu od tejto záležitosti.

Sprievodnou pikantériou je fakt, že práve Djokovičov rodný Belehrad čoskoro (15. - 17. novembra) bude dejiskom finále Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov proti obhajcom trofeje Čechom. Srbi sa v Belehrade radovali zo "šalátovej misy" v sezóne 2010.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies